Welcome to Resort Firenze

Dr. PJETËR PREÇAJ, owner (pronar)

Resort Firenze is located in Grudë-Fushë, Malësi e Madhe,
7-8 km. away from Shkodra, aside the main street from Shkodra
to the border with Montenegro.


Mirësevini në Resort Firenze

Resort Firenze lokalizohet në Grudë-Fushë, Malësi e Madhe,
7-8 km. larg nga Shkodra, bregu rrugës Shkodër – Hani i Hotit,
që shkon në kufi me Malin e Zi.


Map location (lokalizimi në hartë)

Read the rest

…EJA NË FIRENCE, TË FRESKOHEMI PAK

Revista FJALA22 Korrik 2017

Nga: Gëzim Vuçaj

Një miku im, më mori në telefon, pas përshendetjes më bëri ftesën : Meqenëse je duke ardhur në drejtim të Shkodrës, ndalu rrugës në Firence dhe, eja të freskohemi pak! Në realitet, ftesën e tij e mora si një çast humori.

— Po ku i bie Firencja, rrugës Koplik – Shkoder, o njeri, ndaj nuk po të kuptoj.
— Haha, Po ndalu, se Firencja pikërisht në Grudë-Fushë është. Dhe vërtetë unë isha disi jashte “mode”, nuk ia kisha vënë synin, kësaj “Firences”, së ndërtuar nga Familja dr. Pjeter Preçit.

– … Read the rest